Ram introduceert de 2017 Dodge Ram Sublime Sport

2017 Dodge RAM 1500 Sublime Sport

16 June 2017

2017 Dodge RAM 1500 Sublime Sport

Ram gaat volop voor uniek design en stelt de 2017 Dodge Ram Sublime Sport voor.

Ram ging tijdens het autosalon in New York met heel wat aandacht lopen dankzij de lancering van twee nieuwe opvallende uitgaven voor de 2017 Ram 1500 pick-up trucks. De twee nieuwe modellen straalden in fel groen en blauw. Over de Ram 1500 Rebel Blue Streak gaan we het niet hebben, maar over de Dodge Ram Sublime Sport willen we ons groen licht wel even laten schijnen.

In tijden van 50 shades en een zekere mister Grey hebben automakers het moeilijk om aan meer dan enkel 50 tinten grijs te denken. Toch kiest FCA net nu voor een hele reeks kleurrijke trucks. De Dodge Ram Copper Sport stelden we je al met veel trots voor, maar nu is het de beurt aan de Dodge Ram Sublime Sport.

Dodge Ram Sublime Sport: The American Dream verpakt in een auto.

Ram wil meteen duidelijk zijn. De Dodge Ram Sublime Sport is een mean machine. Het is ‘the American Dream’ voor wie een pick-up zoekt die 3,5 ton kan slepen op de tonen van een 5.7 liter grote Hemi-V8. Trucks als deze kies je niet enkel voor hun enorm vermogen. Met een Sublime Sport wil je klasse uitstralen, een statement maken, een zeker levensvorm benadrukken en tot slot een ode brengen aan de Noord-Amerikaanse cultuur.

“De Dodge Ram Sublime Sport en de Copper Sport zijn ontworpen voor zij die opzoek gaan naar iets unieks. Door de kleine oplages worden de Ram-liefhebbers al gauw nagestaard. De exclusiviteit slaat aan. Een Ram-driver moet worden nagekeken zonder dat hij zelf de tijd heeft om achterom te kijken,” zo vertelt Mike Manley, CEO van Dodge Ram.

Dodge Ram Sublime is stoer met oog voor detail

De Dodge Ram Sublime Sport betreed je niet zomaar. Gebruik de treeplanken om vervolgens neer te dalen in een enorme ruimte. Vorstelijk is overdreven, maar luxueus is de pick-up zeker wel. De beenruimte lijkt eindeloos en ook de armruimte vooraan is erg groot. Onder de centrale armsteun zit een enorme opbergruimte. Koffie of thee? Het hoeft in de Sublime Sport geen issue te zijn, want er zijn meerdere bekerhouders voorzien. Enkele bomen voortslepen op een hobbelig wegdek en tegelijkertijd je smartphone opladen? Het kan! De 2 smartphone houders vervaardigd uit rubber zijn voorzien van een antisliplaag. Ingenieus, maar toch ook eenvoudig. Kortom, ruimte genoeg en ja hoor dat is ook typisch Amerikaans.

Sublime Green en je bent gezien

Nog niet helemaal overtuigd van de kleur Sublime Green? Wel, laat ons dan even teruggaan naar 2015. Toen was Sublime Green één van de meest populaire kleuren van de Dodge Challenger SRT Hellcat. Meer nog, het was meteen de meest populaire kleur uit het eerste levensjaar van de Hellcat Challenger. Zij die een exemplaar bezitten zullen maar al te graag bevestigen dat deze kleur het beste uitkomt voor de Classic Muscle Car.

Ram opteert voor opvallende kleuren, nu ook met de Dodge Ram Sublime Sport.

FCA deed enige tijd geleden reeds een poging om haar klassiekers te herlanceren, maar na enige tijd graven in ons geheugen kunnen we die bescheiden successen maar moeilijk herinneren. Andere strategie moeten ze bij Chrysler dus gedacht hebben. Opvallende kleuren, een sportieve look en een uniek design resulteerde in een eerste succes met de Dodge Ram Copper Sport. De Dodge Ram Sublime Sport volgde snel. We kunnen dus stellen dat Ram met de sport uitvoeringen de juiste keuze heeft gemaakt.
Ram doet het in het groen en komt zo weer tegemoet aan de stijgende vraag voor speciale edities. A Ram-driver wil meer dan enkel een functioneel en authentiek voertuig en dat hebben wij bij Handiri Cars begrepen. De echte liefhebbers willen stiekem nagestaard worden door de klasse die hun pick-up uitstraalt. Hadden we je al verteld dat Ram deze keer resoluut voor groen koos?

Ontdek onze uitgebreide stock aan Dodge RAM’s Ga naar stock
Uitrusting
  • Sublime Metallic Exterior Color
  • MOPAR Sport Performance Hood Decal
  • Body-Colour Grille w/Bright Billets
  • Sport Performance Hood
  • 20″ x 9″ Gloss Black Aluminum Wheels
  • A/C w/Dual-Zone Automatic Temperature Control
  • Black Ram’s-head grille badge, Black Ram’s Head Tailgate Badge, Black 4×4 Badge, Black 5.7L Hemi Badge & BlackDodge Ram 1500 Badge
  • Power Adjustable Pedals
  • Humidity Sensor
Specificaties
Jaar 2017
Merk RAM
Model 1500
Uitvoering 4WD Crew Cab Sport w/ Sublime Green Sport Package [AAK]
Transmissie 8-Speed ZF TorqueFlite 8HP70 Automatic Transmission [DFK]
Motor 5.7L HEMI®, V8 [EZH]
Brandstof Benzine
Vermogen 401 pk (395 HP), 295 kW
Koppel 556 Nm (410 lb-ft)
CO₂ gecombineerd 325 g/km
Brandstofverbruik gecombineerd 13,8 l/100 km
Exterieur Sublime Metallic [PFB]
Interieur Black w/ Lime Inserts, Deluxe Cloth High-Back Bucket Seats [A5GX]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
© 2021 Handiri Cars Alle rechten voorbehouden | Handiri Cars bvba streeft naar een website met nauwkeurige en geactualiseerde informatie. Illustraties, foto’s, figuren en kleuren op deze site zijn niet bindend.